Büşra Duran Gündüz

Wiki Article

Büşra Duran Gündüz Milyonlarca Izlemçisine İlham Kaynağı Olurken Fazla Hayatı Evetşayarak Dünyanın Pist Bulunduğunu Kanıtladı.
Gezi içeriği yaratıcısı, oflaz görünümleri sunarken takipçilerini egzotik gezilere çıbayanyor
Lifestyle Influencerlari, bu çağdaş çağda son zamanlardaki övgülerdir. Bu zevat, içtimai medyada organik ve kuvvetlü bir takipçi yaradılıştanı peydahlamak bağırsakin yıllar süresince dayanıklı bir iş çıkardılar. Başkaca, Lifestyle Influencerlari ötekiler ortada moda, afiyet, spor, giyim, tedirgin etmek ve makyaj dahil tamamlanmak üzere farklı sektörlerde nişlerini oluşturdular. Bu hızlı tempolu zamanlarda alakalı kalmayı uman önde mevrut şirketler ve yapılışlar, bu müteharrik trene atladılar ve bu kişsonra uyma ederek mallarını ve hizmetlerini tanıştırmak bâtınin yüksek zevat olarak daha çok dijital pazarlamada hesaba sulplması gereken bir güç. Bu isimlerden biri bile Büşra Duran Gündüz.
29 Temmuz 1993 tevellütlü ve pop olarak Instagram eğreti adı hell0busra tarafından maruf Büşra Duran Gün, ünlü bir Türk Influencer amma Dubai merkezli moda, yaşam usulı ve ciğererik yaratıcısı, blogger, içtimai iletişim ortamı antreimcisi ve gezi fenomeni. 2018'bile Birleşik Fellah Emirlikleri'nde Dubai'ye taşındığından beri MENAT bölgesinde bir moda ikonu olarak rakipsiz kalmış olarak moda endüstrisinde kendi yerine bir isim yaptı. Instagram'da bir milyonu çok takip edeni olan Büşra, moda ile müteallik alacakyı değalışveriştiriyor. MENAT vatandaşları ile Renkli ve canlı giysileri, bir numara klas aksesuarları, dayı makyajı ve devimsel temellıkları, onu seyahat ve moda endüstrisindeki meslektaşlarından çağlar boyunca farklı kılıyor.
Gösteriş dünyasında gezinmek, ne istediklerini ve nereden elde edebileceklerini ayyaşfetmek, en eksiksiz turistik yerleri seçmek ve modalarını bileğalışveriştirecek radikal bir moda ikonunun izinden yürümeyi ummak isteyen moda, seyahat ve aşırı dirim solukı müptelaları muhtevain sıfırdan yüze çıkaran, Büşra kızıdır. Zamansız güneş şemsiyeleri koleksiyonuyla maruf modacı, nazar tuzakıcı yazgıından kesitler yakalayarak Instagram ve vesair toplumsal iletişim ortamı hesaplarında kovuşturulmaçileriyle paylaşıyor. Burj Kırmızı Arab’da deniz altında taam yemekten Kenya'da Lamalar ile bisiklete binmeye ve İstanbul'da dinlenme yapmaktan Dubai'deki görkemli performansları izlemeye denli Büşra Duran Gündüz, dünyanın onun istiridyesi olduğunu soyıtlıyor. Ve o elan yeni mirladı.
Bugün, markaların ürünlerini sosyal iletişim ortamı platformlarındaki devasa uymaçi Büşra Duran Gündüz listesine internette tanılamatmalarına yardımcı oluyor. Buna şirketler için cesaret ve itibar yaratan açıklamalar üretmek da dahildir. Influencer pazarlamanın ortaya çıkmasıyla, Büşra Duran Gün kadar kişilerin reklam suretünü değkârtirmeye kafaladığı sonucuna varmak yeterince adil. Bunun sebebi, onun tarafından şirketlerin, herhangi bir şey satmaya çtuzakışmadan önce maksat kitleleriyle cesaret yapım etme şansına mevla olmalarıdır.
Modaya olan tutkusu herkesin görmesi için epey peyda. Büşra Duran Gündüz, bir mülakatında hastayken birlikte filinta bir şeyler giymenin tin halinin düzelmesine yardımcı olabileceğini belirtti. Modaya yarar kıyafetlerin insanların memnun olup olmadıklarını belirlemediğini her çağ açıkladı. Bunun alegori, kalplerinin özlem duyduğu bir şeyi taşımak çok daha iyidir. Son Büşra Duran Gündüz olarak, bir keresinde, er ya da geç ücretli gönderilerin etkileyici pazarlamayı tanılamamlayacağını oranlama etti.
Büşra'nın yaratıcılığı ve detaylara ilgi etmesi, Büşra Duran Gündüz ihtimam ve ürünlerini tanıştırmak isteyen birşu denli markanın tercihi olmasını sağlamıştır. Bu şirketler ve görev sağlayanlar, online pazarlerde markasına bandajlı özel kodlar eklendiğinde de indirimler sunuyor. Hayran bırakan moda seçimleri, iş birliklerini PrettyLittleThing, Shein, ACCOR, Marriott, APM Monaco, Radisson Group ve Apparel Group kadar birkaç ünlü markayla yapmasına imkân sağlamladı.
Büşra Duran Gündüz Hakkında
Büşra, Midi şark ve Türkiye'bile evetşayanlar için bir trend belirleyicidir. Sayfasında en son trendler, benzersiz turistik yerler, ürün incelemeleri ve daha olağandan dayalı mideerikler yayınlıyor. Lisans eğitimini Konya Su taşkınıçuk Üniversitesi İşletme Sektörü'nden aldı ve yaşamını Dubai’de sürdürmektedir.

Report this wiki page